Onze schoonmaakdiensten

Huis / Diensten

Vloerbehandeling

We doen elke vloerbehandeling met het strippen van uw vloeren met een monoborstel, evenals waxen, metalliseren, schuren van marmer, verglazing van parket, enz ...

Deze bewerkingen zijn essentieel om de allure van deze materialen te behouden door ze sprankeling en helderheid te geven.

Kantoorschoonmaak

Kantoorschoonmaak is meer geworden dan een traditionele dienst die bestaat uit stofzuigen, vuilnisbakken legen en glazenwassen ...
De hygiëne en gezondheid van het personeel dat in een bedrijf werkt worden aan strenge normen beheerst, daarom is het raadzaam contact op te nemen met schoonmaakbedrijven zoals ARCS-clean .

Ramen wassen

Ramen zijn oppervlakken waardoor u spatten, vingerafdrukken en sporen van slecht weer opmerkt.
Of het nu gaat om kantoorreiniging, industriële reiniging of woningreiniging.
Ons team van technici voert alle soorten glazenwassers uit.

Einde bouw

Het bedrijf ARCS-clean garandeert u een vastberaden, verzorgd en mooi huishouden met asepsis van vloer tot plafond. Na de renovatiewerken werken we met een professioneel team van technici om de netheid en onberispelijke hygiëne voor uw partners en medewerkers te bevestigen.

We stellen de volgende werkzaamheden voor: schoonmaken voor het openen en heropenen van de winkel, afstoffen van muren en vloeren, schoonmaken van kantoren, schoffelen van sporen van cement of verf en nog veel meer. We bieden een service van hoge kwaliteit met respect voor de veiligheidsnormen.

Voor / na evenement

Ben je de organisatie van een evenement aan het voorbereiden en moet de locatie opgeknapt worden?
Moet u de plaats teruggeven aan de staat waarin deze aan u werd toevertrouwd?

Onze teams zijn snel beschikbaar en uitgerust om aan deze specifieke verzoeken te voldoen: stofzuigers, autowasmachine, karcher, container, enz.

We zorgen ervoor dat het avondevenement onberispelijk is vanuit het oogpunt van netheid.

Desinfectie Covid-19

Desinfectie van uw pand, 100% effectief tegen Covid-19. Voor vestigingen die getroffen zijn door Covid-19 die hun activiteit moeten voortzetten Voor gesloten vestigingen die met een gerust hart weer open kunnen gaan voor het publiek

Specifieke reiniging?

Wij reageren snel en flexibel op uw verwachtingen.

Meer informatie ?

Wij staan ​​altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.